Häng på vårens skotrender

Våren är på allas tankar just nu och med tanke på vintern vi just haft är det knappast en överraskning. Och med våren kommer så klart även vårmodet. Här tänkte vi just tipsa om skotrenderna som kommer att passa perfekt för våren.

Den som gillar större skor kommer absolut älska skomodet denna vår. Både låga och höga boots hamnar på modet till våren. Ända upp till knäna är en speciellt slående stil som vi förväntar oss att se en hel del av.

Sneakers har alltid en plats i vårmodet oavsett vilket år det är. Men denna vår kommer statement-sneakers ta upp en allt större plats. Unika stilar tillsammans med hög dämpning gör den inte bara iögonfallande utan även riktigt härliga att bära.

Loafers hamnar också i rampljuset i år och trenden lutar ordentligt mot just de upphöjda modellerna. Perfekt när man vill ha en lite mer luftig sko men även få en riktigt stabil sula.

Detta är några av de starkaste trenderna och ger mycket utrymme för matchning med både ledigt och uppklätt. Och som alltid är det ju bäst att vara noga att ta hand om skorna. Speciellt om de är tillverkade i mer känsliga material som skinn och mocka.