Nelly.com

Näthandelns framväxt har resulterat i fantastiska möjligheter för den modeintresserade. Du är inte längre begränsad till hemstadens utbud utan kan beställa hem i princip vilken designer som helst. En av de största modehandlarna i Sverige är Nelly.com.

De har funnits sedan 2003 och hos Nelly.com kan du hitta allt från kläder, underkläder, badkläder, skor och sportkläder till accessoarer och skönhetsprodukter. Varje dag får man in 300 nya plagg från modehus som är välkända internationellt. Nelly.com finns i hela Norden och i många europeiska länder. Det finns också en sajt för länder utanför EU. Här kan du hitta välkända märken som Alexander McQueen, By Malene Birger, Denim & Supply Ralph Lauren, Hunkydory, IRO, Rag & Bone och många andra. Vi kan alltså sitta bekvämt i soffan och välja bland dessa varumärken för att sedan få dem hemskickade.

Nelly har en trendig stil och riktar sig till unga män och kvinnor. Märken som Alexander McQueen har en speciellt ungdomlig stil, som efter Alexanders bortgång designas av Sarah Burton. Sarah är en otroligt duktig och känd designer som bland annat designade prinsessan Kates bröllopsklänning. Sarah följer Alexanders stil och ger verkligen en känsla av brittisk lyx även när det gäller vardagliga kläder för män och kvinnor. MacQueens plagg kostar men de har bra passform, tidlös design, håller länge och behöver inte heller bli så dyra om man använder sig av en rabattkod för Nelly när man handlar dem.

Du kan även hitta det amerikanska märket Rag & Bone på Nelly.com. Snygga leggings, jeans och häftiga t-shirts eller shorts kan du hitta här. Om du gillar snygga scarfer eller har en lite mer elegant klädsmak kan du ta en titt på By Malene Birger. Många snygga scarfer, accessoarer och stilfulla klänningar finns här. Märket IRO har också ett stort utbud av snygga, ungdomliga kläder. De har allt från jeans och shorts till jättesnygga klänningar.

Det finns fler märken att välja på. Det är bara att öppna Nelly.com och surfa runt. Du kommer säkert att hitta de plagg du skulle vilja ha hemlevererade till dig.