Strandplagg

Strandmode är så mycket mer än bara bikini, massvis med plagg fungerar riktigt bra att ha på sig när man strosar längs stranden och bara njuter av brisarna och solskenet.

3721595-beautiful-blonde-woman-at-the-beach

All typer av plagg som dyker upp här kan man lätt hitta på nätet i webbutiker som Phax Swinwear och liknande.

Kanske det mest klassiska strandplagget efter bikini och baddräkt är strandklänningen, dessa är ofta långa men ändå härligt luftiga, man kan hitta dem i nästan alla sorters färger och det finns absolut ingen brist på vackra mönster.

Närbesläktat strandklänningen hittar vi strandtunikan, denna kastar man bara på sig över bikinin när man vill gå omkring på stranden, de är ofta gjorda i tunna material och ganska ordentligt genomskinliga, så något under måste man i alla fall ha.

En bikinitopp behöver inte alltid kombineras med ett par trosor, det går minst lika bra att bära tillsammans med en harmenbyxa. Dessa är mjuka byxor med något kortare ben som slutar omkring en decimeter ovanför ankeln.

Vill man dock visa upp benen lite kan man alltid välja att använda en jumpsuit med korta ben. Många använder även bälten eller schalar för att markera midjan och skapa lite mer form.

Sarongen är ytterligare ett perfekt plagg för stranden, oftast bär man dock en bikinitrosa under och tar på sig sarongen när man inte befinner sig i vattnet. Man kan dessutom välja att täcka både eller endast ett ben beroende på hur man knyter den.

Sedan är det inte bara män som kan ha shorts på stranden, den finns många typer av shorts designade för kvinnor också, ofta med härliga mönster i alla möjliga färger.