Strandtrender 2015

Snart är det dags att börja rusta sig inför den kommande strand- och badsäsongen.

I onlinebutikerna har de redan börjat fylla på lagren med badkläder inför den kommande sommaren. Även om det fortfarande dröjer några månader till innan det är dags för premiärdoppet kan det vara bra att se sig om efter säsongens nya och heta strandplagg. På Phax Swimwear hittar du redan den nya bikinikollektionen som är fylld med fina färger och härliga mönster. I år är det volangdetaljer som gäller och bikinitrosan skall vara lite högre i midjan. Våga ta ut svängarna lite extra. Satsa på mycket mönster när du letar efter dina badkläder, och framhäv dina behag. Efter flera års döljande är det nu inne att visa ordentligt med urringning igen.

Spännande detaljer och mycket mönster

Spännande detaljer i virkat och hålmönstrat och en hel del intressanta skärningar får vi se mycket av inför kommande säsong. Färgerna går i frasigt vitt, blommigt varma rosa och lila samt i svalt turkos. Vi ser väldigt mycket mönster överlag, både paisley och mer exotiska blomformationer, de går dessutom utmärkt att blanda med varandra. Det går förstås bra att kombinera en bikini med ett snyggt strandplagg för att sedan fortsätta bära dem oavsett om du hänger vid poolen, sticker iväg på en shoppingtur, på lunchen eller varför inte fortsätta använda kläderna till middagen?

Modet är tillåtande och lite sportigt i år, du kan lätt hitta något som är både snyggt, bekvämt och som passar just dig.